2amusing2swim Partners

Follow

This company has no active jobs

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

2amusing2swim Partners

(0)

About Us

A póker lapok egy végtelen mélységű és összetett játék, amely a játékosok számára a készségek, a stratégia és a pszichológia egyedülálló keverékét kínálja. Míg ez az útmutató szilárd alapot nyújt, a póker elsajátítása gyakorlást, tapasztalatot és a játék árnyalatainak mély megértését igényli. A póker művészetének elsajátítása. A póker nem csak a kártyákról szól, hanem a pszichológia és a stratégia csatájáról is.

The Mind Games of Poker: Pszichológia és stratégia. Olyan taktikákat használnak, mint a blöff, hogy félrevezessék ellenfeleiket, és a rendelkezésre álló információk alapján kiszámított döntéseket hozzanak. A képzett játékosok szorosan figyelik ellenfeleiket, és megpróbálják megfejteni szándékaikat és szokásaikat. Hogyan lehetsz nyugodt? Mit tehetsz azért, hogy ne legyen ideges és izgatott?

Tegyük fel, hogy nyugodt vagy, két dolgot tehetsz: Fókuszálj az asztalnál ülő személyre. A másik személy fontos része a játéknak, és ha jó vagy a pókerben, megtanulhatod, hogy jól koncentrálj az asztalnál lévő személyre. Ez az egyik első dolog, amit meg kell próbálnod csinálni. Az egész szoba gyorsan feltöltődött biztonsági, kaszinó alkalmazottakkal és még a közeli rendőrség tagjaival is. Ez az, amikor a biztonsági főnök futott a játékterembe.

Ő kiáltott: „Code Red!” Felnéztem, hogy lássam a kaszinó biztonsági csapatát a játék asztal körül. Ezek a rangsorok a legalacsonyabbtól, mint például a magas kártya vagy egy pár, a legmagasabbig, az illusztrált királyi flushig terjednek. Egy tipikus póker játék, a játékosok kapnak egy bizonyos számú kártyát, és a cél az, hogy a lehető legjobb kéz szerint egy előre meghatározott hierarchia a kéz rangsorolása.

A játék célja a zsetonok összegyűjtése a legjobb kéz megszerzésével vagy az ellenfelek meggyőzésével, hogy hajtsák össze kártyáikat. A pókeret sok különböző módon játsszák. Lehet játszani Texas Hold ‘Em és játszani egy kereskedő ellen. Az első, aki elér egy előre meghatározott célt, a nyertes. Egy másik módja annak, hogy játsszon heads-up egy másik játékos ellen, ami izgalmas játék lehet, ha egy tapasztalt profi ellen játszik.

Számos különböző módja van a póker játéknak. Ugyanez történhet az üzleti életben. Lehet, hogy zavarban van a vállalat menedzsere, és lehet, hogy zavarban van egy munkatárssal. Lehet, hogy rossz napod van, és ideges lehetsz a főnököddel. Az érzelmeinket különböző módon tudjuk irányítani. Hogyan tudod irányítani az érzelmeidet? Néha tudatában vagyunk az érzelmeinknek, és azt mondhatjuk: Ó, izgatott vagyok, engedd, hogy megnyugodjak.

Más időkben talán nem vagyunk tisztában velük, érezni fogjuk őket, és lehet, hogy nincs okuk, de még mindig ellenőrizzük az érzelmeinket ebben az esetben.

Office Photos

Emplois Classe 1

Emplois Classe 1 vise à offrir un processus de recrutement flexible pour les entreprises. Il offre une meilleure opportunité d'emploi pour les conducteurs.

Contactez-nous

Emplois Classe 1
Quebec, Canada

EmploisClasse1.com

Parcourir les offres